Sposób przygotowania:
Twarogowy placek
Na początku w misce umieścić jajka, cukier biały, cukier waniliowy i żółtka. Składniki dokładnie utrzeć. Następnie dodać ser twarogowy z wiaderka. Dokładnie połączyć przy użyciu miksera. Później dodać olej, mleko i budynie w proszku. Ponownie wymieszać.
Formę wyłożyć papierem do pieczenia. Włożyć przygotowane ciasto. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni i piec ok. 50 minut. Po upieczeniu placek wyjąć i odstawić do wystygnięcia. Zimny polać czekoladową polewą. Smacznego.
Formę wyłożyć papierem do pieczenia. Włożyć przygotowane ciasto. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni i piec ok. 50 minut. Po upieczeniu placek wyjąć i odstawić do wystygnięcia. Zimny polać czekoladową polewą. Smacznego.