Sposób przygotowania:
Uczta dla oczu.
Odcinamy z dolnej części sopla 3 cm krążki, nacinamy listki.
Z marchewki wycinamy słupki, które wkładamy w środek.
Z kawałków cukinii wycinamy różyczki.
Układamy dekorację na talerzu na sałacie z listkami mięty i kopru.
Z grubej części sopla wycinamy łabędzia. z grubszej części tułów
z cieńszej głowę z szyją - spinamy je razem wykałaczkami.
Dziubek wycinamy z marchewki.
Ze ścinków wycinamy kwiaty, z papryki liście nenufarów. Układamy dekorację na niebieskim talerzu.
Z marchewki wycinamy słupki, które wkładamy w środek.
Z kawałków cukinii wycinamy różyczki.
Układamy dekorację na talerzu na sałacie z listkami mięty i kopru.
Z grubej części sopla wycinamy łabędzia. z grubszej części tułów
z cieńszej głowę z szyją - spinamy je razem wykałaczkami.
Dziubek wycinamy z marchewki.
Ze ścinków wycinamy kwiaty, z papryki liście nenufarów. Układamy dekorację na niebieskim talerzu.
dża
olmanka
Tit
jaNina
msewka
mela25