Sposób przygotowania:
Udka estragonowe z grilla.
Mięso opłukać,podzielić udka na połowy.Osuszyć, lekko posmarować olejem.
Sól,estragon,papryki słodką i mieloną wymieszać i obficie natrzeć mięso.Odstawić do lodówki na kilka godzin (można doprawić dzień przed grillowaniem).
Mięso piec na grillu, często przewracając na drugą stronę.Najlepiej wybierać mniejsze udka, by dobrze się dopiekły w środku.Mięsko pięknie pachnie i świetnie smakuje.Polecam!
Sól,estragon,papryki słodką i mieloną wymieszać i obficie natrzeć mięso.Odstawić do lodówki na kilka godzin (można doprawić dzień przed grillowaniem).
Mięso piec na grillu, często przewracając na drugą stronę.Najlepiej wybierać mniejsze udka, by dobrze się dopiekły w środku.Mięsko pięknie pachnie i świetnie smakuje.Polecam!
dusia30
luna
wedith1