Sposób przygotowania:
Waniliowe racuchy z ananasem i gruszkami
Wszystkie skladniki ciasta łączymy ze sobą za pomocą miksera. Ananas obieram i kroję w drobną kostkę. Gruszki obieram i również kroję w drobną kostkę. Owoce dodaję do ciasta.
Na rozgrzana patelnię wkładam olej kokosowy. Następnie za pomocą dużej stołowej łyżki kładę porcję ciasta na patelnię.
Smażę z obu stron aż placuszki będą rumiane. Za pomocą ręcznika papierowego odsączam nadmiar oleju. Podaję ciepłe lub zimne.
Smacznego.
Na rozgrzana patelnię wkładam olej kokosowy. Następnie za pomocą dużej stołowej łyżki kładę porcję ciasta na patelnię.
Smażę z obu stron aż placuszki będą rumiane. Za pomocą ręcznika papierowego odsączam nadmiar oleju. Podaję ciepłe lub zimne.
Smacznego.