Sposób przygotowania:
Warzywa i botwinka z kaszą
Kalafior dzielimy na kawałki i gotujemy na parze. Marchewkę i cebule obieramy. Pieczarki kroimy w plasterki.
Na patelni na maśle podsmażamy posiekana cebule i pieczarki, następnie dodajemy startą marchewkę. Chwile smażymy. Dodajemy ugotowany kalafior.
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu dodajemy na patelnie z warzywami. Mieszamy. Doprawiamy sola, pieprzem i wyciśniętym czosnkiem.
Na sam koniec dodajemy botwinkę mieszamy i chwilę smażymy.
Na patelni na maśle podsmażamy posiekana cebule i pieczarki, następnie dodajemy startą marchewkę. Chwile smażymy. Dodajemy ugotowany kalafior.
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu dodajemy na patelnie z warzywami. Mieszamy. Doprawiamy sola, pieprzem i wyciśniętym czosnkiem.
Na sam koniec dodajemy botwinkę mieszamy i chwilę smażymy.