Sposób przygotowania:
Warzywa z woka
Przygotowanie:
Cukinię, koper włoski fenkuł oraz paprykę pokroić w paski o szerokości 1 cm. Cebulę oraz czosnek pokroić w kostkę o wielkości 0,5 cm. Wlać oliwę do rozgrzanego woka, poczekać, aż oliwa będzie tworzyć lekkie paski a następnie całe warzywa włożyć do woka oraz gotować „al dente“ (lekko twardo). Po około 2 minutach dodać rozmaryn. Warzywa przyprawić do smaku rosołem, solą i pieprzem.
Grillowanie: wysoka temperatura pieczenia, pieczenie metodą bezpośrednią
Cukinię, koper włoski fenkuł oraz paprykę pokroić w paski o szerokości 1 cm. Cebulę oraz czosnek pokroić w kostkę o wielkości 0,5 cm. Wlać oliwę do rozgrzanego woka, poczekać, aż oliwa będzie tworzyć lekkie paski a następnie całe warzywa włożyć do woka oraz gotować „al dente“ (lekko twardo). Po około 2 minutach dodać rozmaryn. Warzywa przyprawić do smaku rosołem, solą i pieprzem.
Grillowanie: wysoka temperatura pieczenia, pieczenie metodą bezpośrednią