Sposób przygotowania:
Wątróbka z indyka z warzywami
Na rozgrzanej połowie oliwy zeszklić pokrojoną cebulę. Na drugiej patelni na maśle podsmażyć mieszankę warzywną. Wątróbkę dokładnie umyć, oczyścić z błonek i pokroić na kawałki. Podsmażyć na pozostałej oliwie. Podlać odrobiną wody, połączyć z warzywami i dusić do miękkości, odparować. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym.
![Wątróbka z indyka z warzywami Wątróbka z indyka z warzywami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/watrobka-z-indyka-z-warzywami-342548.jpg)
![Wątróbka z indyka z warzywami Wątróbka z indyka z warzywami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/watrobka-z-indyka-z-warzywami-342549.jpg)
![Wątróbka z indyka z warzywami Wątróbka z indyka z warzywami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/watrobka-z-indyka-z-warzywami-342550.jpg)
![Wątróbka z indyka z warzywami Wątróbka z indyka z warzywami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/watrobka-z-indyka-z-warzywami-342551.jpg)