misia53

misia53

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 345]

Wędzony pstrąg z bitą śmietaną

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 8

Zwykła ryba podana niezwylke.

Wędzony pstrąg z bitą śmietaną

Składniki:

Wędzony pstrąg z bitą śmietaną

 

  • Około 70 dkg wędzonego pstrąga
  • 1/2 szklanki śmietany 30%
  • 1 łyżka startego chrzanu
  • cytryna i zielenina do dekoracji

Sposób przygotowania:

Wędzony pstrąg z bitą śmietaną
Pstrąga oczyszczamy z ości, dzielimy na kawałki i układamy na półmisku.Smietanę ubijamy ,dodajemy chrzanu i wkładamy do tuby albo rożka aby dekoracyjnie wycisnąć na rybę.
Dekorujemy cząstkami cytryny i zieleniną.

Tagi:

pstrąg