lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Wiejski obiadek

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Smaczne delikatne na szybko

Wiejski obiadek Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Wiejski obiadek

 

Sposób przygotowania:

Wiejski obiadek
Ziemniaczki Ukopać na polu ostukać z ziemi obmyć obrać gotujemy 40 minut osolone do smaku. Jajka smażymy na oleju chwilkę aby ścięło się białko i przewracamy na drugą stronę kładziemy na talerzach ziemniaczki jajka . Szczypiorek zrywamy z pola myjemy i kroimy drobno posypujemy ziemniaczki gęstą śmietanę łyżką nakładamy na talerz koło ziemniaczków i zajadamy się :) smacznego
Wiejski obiadek
Gobieramy ziemniaczki solimy mała łyżeczka gotujemy 40 minut
Wiejski obiadek
Jajka białka powinny być ściete po polsku sadzone posolone

Tagi:

jajko jajka