Sposób przygotowania:
Wielowarzywne danie z mięsem i pieczarkami
Mięso oczyścić, pokroić na drobne kawałki i przyprawić majerankiem, oregano, złocistą. Posolić.
Cebulę pokroić w półplastry, podsmażyć na oleju. Wrzucić na nią pokrojona na drobne kawałki kiełbasę i mięso.
Pieczarki obrać i pokroić. Usmażyć w osobnym garnku. Następnie dodać do mięsa. Mieszać co jakiś czas i wszystko trzymać pod przykryciem.
Pomidory i paprykę pokroić na kawałki. Wsypać do garnka. Cukinię i ziemniaki obrać, skroić na kawałki o średniej wielkości. Również dodać do garnka, posypać przyprawą do ziemniaków. Wymieszać.
Dolać bulion i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie wsypać kukurydzę.
Gotować aż wszystko zmięknie.
Cebulę pokroić w półplastry, podsmażyć na oleju. Wrzucić na nią pokrojona na drobne kawałki kiełbasę i mięso.
Pieczarki obrać i pokroić. Usmażyć w osobnym garnku. Następnie dodać do mięsa. Mieszać co jakiś czas i wszystko trzymać pod przykryciem.
Pomidory i paprykę pokroić na kawałki. Wsypać do garnka. Cukinię i ziemniaki obrać, skroić na kawałki o średniej wielkości. Również dodać do garnka, posypać przyprawą do ziemniaków. Wymieszać.
Dolać bulion i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie wsypać kukurydzę.
Gotować aż wszystko zmięknie.