Galeo

Galeo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 94]

Wieprzowina w piwie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Mięso pokroić w kostkę, skropić piwem i sosem sojowym.

Wieprzowina w piwie

Składniki:

Wieprzowina w piwie

 

Sposób przygotowania:

Wieprzowina w piwie
Posypać solą czosnkową Galeo i Tymiankiem Galeo według uznania. Przykryć, odstawić na godzinę. Paprykę pokroić w paski, cebule w talarki, pieczarki na ćwiartki. Rozgrzać olej, zrumienić na nim mięso. Dodać warzywa i pieczarki, razem podsmażyć. Wlać resztę piwa. Doprawić gulasz Pieprzem czarnym mielonym Galeo i Papryką słodką Galeo. Dusić ok. 50 minut.Przepis pochodzi ze strony www.galeo.pl