Sposób przygotowania:
Wieża chińska z placków ryżowych.
Makaron zamocz w goracej wodzie na 5 minut - odcedć do miseczki. Dodaj pokrojoną drobno wędlinę (lub upieczone mięso - np. pierś z kurczaka) , pokrojone kiełki fasolki mung, posiekaną natkę - wymieszaj , dopraw solą, pieprzem i imbirem. Na końcu dodaj jaja i mąkę - wymieszaj dokładnie. Smaż maleńkie placuszki na oleju ryżowym na rumiany kolor. Podgrzej sos Chiński "Łowicz" Na patyczek do szaszłyków nadziewaj placuszki polewając je sosem - tworząc w ten sposób wieżę. Podawaj od razu udekorowaną kiełkami.
Wokalista
przecież to wygląda tak... tak... tak... nowocześnie i z pasją o.0
nie rozumiem ludzi.
jaNina
Nie powiedziałam że mnie nie oceniają - źle mnie zrozumiałeś....
Niektórzy maja duże forum znajomychm którzy im wrzucaja punkciki i choćby przepisy były kiepskie - to wygrywają na punkty.
Ja do tych nie należę, choć wiele osób pozytywnie ocenia moje przepisy.
bernika
jaNina
Dzieki :)
Twoje dania też sa pomysłowe i smaczne! :)
PaniMISIOWA
evita0007