Sposób przygotowania:
Wiosenne mega witaminowe śniadanie
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Pomidory i ogórka oraz szczypiorek dokładnie myjemy. Pomidory i ogórka obieramy ze skórki i kroimy w cienkie plasterki. W ciekawy sposób układamy je na talerzu. Szczypiorek drobno siekamy i posypujemy nim pomidory i ogórka. Całość przyprawiamy solą i pieprzem.
Jajka kroimy na pół i układamy na boku talerza. Na każdej połówce wykładamy po łyżeczce majonezu. Ser ścieramy na tarce i posypujemy nim wierzch jajek. Dodatkowo na serze wykładamy posiekany szczypiorek. I już mamy gotowe smaczne, kolorowe i zdrowe śniadanie.
Jajka kroimy na pół i układamy na boku talerza. Na każdej połówce wykładamy po łyżeczce majonezu. Ser ścieramy na tarce i posypujemy nim wierzch jajek. Dodatkowo na serze wykładamy posiekany szczypiorek. I już mamy gotowe smaczne, kolorowe i zdrowe śniadanie.