Sposób przygotowania:
Wraps - roladki
Na początek proponuję przygotować sos czosnkowy - 2 łyżki majonezu mieszamy z połowa dużego opakowania jogurtu naturalnego, dodajemy 2 duże ząbki czosnku plus sól i pieprz do smaku. Mieszamy, odstawiamy. Mozzarellę, ogórki, pomidory, cebulę i szynkę kroimy w paski lub w kostkę. Sałatę rwiemy na kawałki. Na placek nakładamy dużą łyżkę sosu czosnkowego, równomiernie rozprowadzamy na około 1 cm od brzegu. Nakładamy sałatę, wędlinę, lekko skrapiamy ketchupem, cebula, pomidor i ogórek, ser. Można ponownie dac odrobinę sosu czosnkowego. Wszystko mocno zawijamy,starając się podwinąć końce rolady do środka.Zawijamy całość w folię aluminiową na "cukierka". W ten sam sposób przygotowujemy pozostałe roladki. Następnie wkładamy do rozgrzanego piekarnika (150 stopni) na około 10 minut. Po wyjęciu kroimy po skosie na grube kawałki - 4 cm. Nie polecam ściągania folii, gdyż roladki będą miękkie i mogą sie rozpaść. Folię można delikatnie usunąc po pokrojeniu.