Sposób przygotowania:
Wuzetka na ostatnią chwilę
Żółtka ubić z cukrem na jasną masę. Białka ubić na sztywno. Połączyć obie masy. Dodać przesiana z kakao mąkę. Delikatnie wymieszać. Wlać rozpuszczone i wystudzone masło. Delikatnie wymieszać raz jeszcze. Przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej - tylko dno - bułką tartą tortownicy. Piec 25-30 minut w 170st. Dobrze schłodzoną kremówkę ubić dokładnie. Na koniec dodać cukier puder. Odstawić do lodówki.Wystudzony biszkopt przekroić na dwie części. Każdą posmarować wiśniowym dżemem. Następnie nakładamy 3/4 ubitej śmietany. Przykrywamy i wierzch również smarujemy resztą śmietany. Ozdabiamy kleksami dżemu. Odstawiamy do lodówki do schłodzenia.