Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Zapiekana fasola szparagowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Zapiekana fasola szparagowa

Zapiekana fasola szparagowa

Składniki:

Zapiekana fasola szparagowa

 

 

Sposób przygotowania:

Zapiekana fasola szparagowa
Aby przygotować pyszną zapiekaną fasolę szparagową należy fasolkę ugotowac w lekko osolonej wodzie, odcedzic. Na maśle zrumienic cebulę, dodac czosnek, podsmażyc pół minuty i wymieszac z fasolką; przyprawic Ziarenkami i pieprzem. W wysmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym ułożyc połowę fasolki, posypac połową sera, przykryc pozostałą fasolką i resztą sera. Zapiekac około 20 minut.