Sposób przygotowania:
Zapiekanka z muszelkami
Mięso mielone podsmażyć na oleju. Dodać cebulę pokrojone w kostkę. Chwilę smażyć razem. Potem dodać pokrojone w półplasterki pieczarki i pokrojone w kostkę pomidory i paprykę. Doprawić i dusić ok 20 minut.
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Makaron zmieszać razem z sosem. potem dodać jajka i wymieszać wszystko. Naczynie żąroodporne posmarować olejem i przełożyć makaron z dodatkami. Zapiekać 25 minut w piekarniku. Przed końcem posypać serem żółtym.
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Makaron zmieszać razem z sosem. potem dodać jajka i wymieszać wszystko. Naczynie żąroodporne posmarować olejem i przełożyć makaron z dodatkami. Zapiekać 25 minut w piekarniku. Przed końcem posypać serem żółtym.