Sposób przygotowania:
Zapiekanka z pieczarkami i żółtym serem
Pieczarki obieramy, kroimy drobno, dusimy na oleju, pod przykryciem, doprawiamy do smaku solą i dużą ilością pieprzu.
Rozgrzewamy piekarnik.
Na połówki bułek nakładamy pieczarki, posypujemy startym zółtym serem i zapiekamy w piekarniku do rozpuszczenia się sera.
Smacznego!
Można dodać sobie ketchup...
W przyszłości chcę wypróbować wersję ze startymi pieczarkami zamiast krojonymi..nie wiem czy mi się to uda. Jeśli ktoś robił coś podobnego proszę o rady :)
Rozgrzewamy piekarnik.
Na połówki bułek nakładamy pieczarki, posypujemy startym zółtym serem i zapiekamy w piekarniku do rozpuszczenia się sera.
Smacznego!
Można dodać sobie ketchup...
W przyszłości chcę wypróbować wersję ze startymi pieczarkami zamiast krojonymi..nie wiem czy mi się to uda. Jeśli ktoś robił coś podobnego proszę o rady :)