Sposób przygotowania:
Zapiekanki
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Pieczarki umyć osączyć, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Bułki przekroić z długości na połowę.
Posmarować każdą połówkę bułki masłem.
Następnie posypać bułki pieczarkami, posolić i popieprzyć.
Wierzch bułek obsypać serem.
Bułki ułożyć na brytfannie, włożyć do piekarnika, zapiekać kilka minut.
Gotowe zapiekanki, polać ketchupem
Pieczarki umyć osączyć, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Bułki przekroić z długości na połowę.
Posmarować każdą połówkę bułki masłem.
Następnie posypać bułki pieczarkami, posolić i popieprzyć.
Wierzch bułek obsypać serem.
Bułki ułożyć na brytfannie, włożyć do piekarnika, zapiekać kilka minut.
Gotowe zapiekanki, polać ketchupem