Sposób przygotowania:
Zapiekanki z pieca Laluni
1- Bułkę paryską kroimy na pół przecinamy
2- Polewamy sosem Salsa Winiar dokładnie każdą bułkę po chwili posypujemy przyprawą do pizzy
3- Pieczarki smażymy dusimy na patelni ze szczyptą pieprzu i soli
4- Farsz z pieczarek kładziemy na bułki paryskie
5- na pieczarki kładziemy szynkę i paprykę czerwona pokrojona w kostkę
6 --Wkładamy do piekarnika na 10 minut po czym kładziemy ser i 5 minut trzymamy w piekarniku do rozpuszczenia i gotowe
7-Porą dekorujemy nasza bagietkę smacznego
2- Polewamy sosem Salsa Winiar dokładnie każdą bułkę po chwili posypujemy przyprawą do pizzy
3- Pieczarki smażymy dusimy na patelni ze szczyptą pieprzu i soli
4- Farsz z pieczarek kładziemy na bułki paryskie
5- na pieczarki kładziemy szynkę i paprykę czerwona pokrojona w kostkę
6 --Wkładamy do piekarnika na 10 minut po czym kładziemy ser i 5 minut trzymamy w piekarniku do rozpuszczenia i gotowe
7-Porą dekorujemy nasza bagietkę smacznego