Sposób przygotowania:
Żeberka glazurowane burbonem
Włóż żeberka do torby na mrożonki razem z wymieszanymi składnikami marynaty.Umieść torbę w misce,żeby zapobiec ewentualnemu wyciekaniu płynu i wstaw na noc do lodówki. Następnego dnia wyjmij żeberka z lodówki i rozgrzej piekarnik do 220 stopni. Wyjmij żeberka z marynaty i ułóż na płytkiej blasze.Marynatę zachowaj. Piecz mięso około 50 min.,w trakcie pieczenia polewając marynatą.Tuż przed końcem pieczenia polej żeberka raz jeszcze marynatą i wyłącz piekarnik. Żeberka mają świetny aromat,polecam je z zapiekanką ziemniaczaną oraz fasolką szparagową.
cherry
Sałatki
k.tyczynski
kontakt1982
Robi się je bardzo łatwo,glazura jest słodko-burbonowa,żeberka rozpływają się w ustach.Gwarantuję ,że będzie wam smakowało
jaNina
ulcik