Sposób przygotowania:
Żeberka w miodzie pieczone
Umyte i osuszone żeberka pokroić na mniejsze kawałki. Oliwę wymieszać z wszystkimi przyprawami. W powstałej marynacie obtaczać kawałki mięsa, przekładać do woreczka do pieczenia. Dodać pokrojoną w plastry cebulę i wymieszać. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piec przez 1 godzinę. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, aby mięso się przyrumieniło. Podawać z ziemniakami i buraczkami lub innymi ulubionymi dodatkami.
![Żeberka w miodzie pieczone Żeberka w miodzie pieczone](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zeberka-w-miodzie-pieczone-253954.jpg)
![Żeberka w miodzie pieczone Żeberka w miodzie pieczone](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zeberka-w-miodzie-pieczone-253955.jpg)
![Żeberka w miodzie pieczone Żeberka w miodzie pieczone](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zeberka-w-miodzie-pieczone-253956.jpg)