Sposób przygotowania:
Żeberka z aroniąEtap 1
![Żeberka z aronią Żeberka z aronią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/zeberka-z-aronia-479863.jpg)
Aronię rozgnieść w miseczce, wymieszać z miodem.
Etap 2
![Żeberka z aronią Żeberka z aronią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/zeberka-z-aronia-479864.jpg)
Następnie dodać tymianek, paprykę, sos sojowy, sól i pieprz, wymieszać.
Etap 3
![Żeberka z aronią Żeberka z aronią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/zeberka-z-aronia-479865.jpg)
Żeberka pokroić na małe kawałki i zamarynować w przygotowanej marynacie przez min. 12 godzin.
Etap 4
![Żeberka z aronią Żeberka z aronią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/zeberka-z-aronia-479866.jpg)
Po tym czasie żeberka lekko zrumienić na patelni, dodać pokrojona cebulę.
Etap 5
![Żeberka z aronią Żeberka z aronią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/zeberka-z-aronia-479867.jpg)
Następnie przełożyć do naczynia do zapiekania, piec w 180 stopniach w piekarniku przez ok. 1 godzinę.