lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Zielonkawa rozkosz

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

BARDZO smaczne polecam naprawdę

Zielonkawa rozkosz Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Zielonkawa rozkosz

 

 

Sposób przygotowania:

Zielonkawa rozkosz
1. biszkopty okrągłe układamy na dole na to Bita śmietana ubita z mlekiem dodać żelatynę rozpuszczoną
2. Wymieszać ubitą śmietanę z żelatyną wyłożyć na biszkopty.
3. Włożyć do lodówki do zastygnięcia
4. Galaretkę agrestową rozrobić w 800 gramach wody i zalać ciasto jak zacznie tężeć i znowu do lodówki po 40 minutach już jest gotowe do jedzenia smacznego polecam to ciasto
Zielonkawa rozkosz
Biszkopty ukladamy widać okrągłe jeden obok drugiego
Zielonkawa rozkosz
zalewamy tężejącą galaretką zielona fajny efekt :)

Tagi:

biszkopt