Marcin1993

Marcin1993

Starszy Kucharz
[Przepisów: 35]

Ziemniaki truflowe z warzywami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Potrawa dostarcz około 358 kcal

Ziemniaki truflowe z warzywami

Składniki:

Ziemniaki truflowe z warzywami

 

Sposób przygotowania:

Ziemniaki truflowe z warzywami
Ziemniaki truflowe obrać umyć gotować 10 minut w osolonej wodzie.Groszek cukrowy paprykę cebulę rzepę oczyścić i umyć.Pokroić paprykę w kawałki cebulę w talarki rzepę w kostkę.Warzywa zblanszować po kolei w gotującej wodzie i odcedzić.Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.Na patelni rozgrzać masło poddusić czosnek tymianek i szałwię.Dodać warzywa wymieszać doprawic solą i pieprzem.Ziemniaki podawać z warzywami duszonymi w maśle.

Tagi:

ziemniaki