Sposób przygotowania:
Znakomita pasta rybna.- Gotujemy jajka na twardo.
- Po ich obraniu ugniatamy je na masę widelcem i wrzucamy do miski, w której będzie znajdowała się nasza pasta.
- To samo robimy z białym serem, również ugniatamy go widelcem na 'w miarę' taką 'pastowatą' masę.
- Ogórki trzemy na tarce na dużych oczkach.
- Mieszamy wszystko razem.
- Przyprawiamy solą, pieprzem i kwaskiem cytrynowym - przyprawianie według uznania.
- Nie zapomnijmy o szczypcie cukru :).
- Ja osobiście wlewam do niej jeszcze odrobinę zalewy z ogórków konserwowych. A mąż natomiast dodaje jeszcze magii :).
- Pasta jest gotowa od razu po jej zrobieniu, a także prosto z lodówki nie traci nic na smakku :).
- Pyszna ze świeżymi bułeczkami, bądź weką ;).
- Życzę smacznego :).
- Pozdrawiam :).