Sposób przygotowania:
Znakomite wegetariańskie leczo
1. Cebulę kroję w kosteczkę.
2. Pomidorki suszone z zalewy również kroję w kostkę.
3. Szpinak dokładnie myję.
4. Pędy fasoli myję.
5. 2 Łodygi selera dokładnie myję i kroję , staram się w kostkę.
6. Marchewkę trę na tarce z grubymi oczkami.
7. Masło roztapiam w garnku o grum dnie, dodaję cebulę oraz czosnek.
8. Po upływie ok 2 minut dodaję marchewkę oraz seler.
9. Duszę ok 4 minut.
10. Dodaję następnie szpinak oraz pomidorki z zalewy.
11. Duszę ok 3 minut, dodaję pędy
12. Dodaję przyprawy:sól, pieprz oraz paprykę słodką.
13. Podlewam 1/3 szklanki wody.
14. Duszę ok 10 minut. Smacznego
2. Pomidorki suszone z zalewy również kroję w kostkę.
3. Szpinak dokładnie myję.
4. Pędy fasoli myję.
5. 2 Łodygi selera dokładnie myję i kroję , staram się w kostkę.
6. Marchewkę trę na tarce z grubymi oczkami.
7. Masło roztapiam w garnku o grum dnie, dodaję cebulę oraz czosnek.
8. Po upływie ok 2 minut dodaję marchewkę oraz seler.
9. Duszę ok 4 minut.
10. Dodaję następnie szpinak oraz pomidorki z zalewy.
11. Duszę ok 3 minut, dodaję pędy
12. Dodaję przyprawy:sól, pieprz oraz paprykę słodką.
13. Podlewam 1/3 szklanki wody.
14. Duszę ok 10 minut. Smacznego
Magdalena88
patunia87
Dziękuje :) Na prawdę pyszne :) Polecam :)