Sposób przygotowania:
Wegańskie leczo z pieczarkami
Najpierw obieram i kroję w plasterki pieczarki obgotowuje je i odcedzam. Cebulę obieram i kroję w pół talarki , smażę na oleju, dodaję pieczarki, włoszczyznę i duszę aż odparuje woda. Dodaję przyprawy i czosnek pokrojony w plasterki. Paprykę myję, pozbawiam nasion i kroję w paseczki, dodaję do cebuli i pieczarek, dolewam wody i mieszam. Całość duszę na małym gazie około 20 minut. Pod koniec dodaję koncentrat pomidorowy. Wegetariańskie leczo, pyszne i aromatyczne.
edytaha
zbysiowa
Proszę bardzo, smacznego:)
edytaha
Dziękuję :)
Cukiereczek13
zbysiowa
Częstuj się Kasiu, smacznego:)
mysza75
zbysiowa
Przypuszczam że tak:)Wyszło bardzo dobre;)