Sposób przygotowania:
Zrazy zawijane Ani
Plastry mięsa opłukać,osuszyć i lekko roztłuc.Posypać pieprzem,posmarować musztardą i obłożyć plasterkami boczku. Na każdym położyć po dwie mini kukurydze (lub korniszony) oraz gałązki natki.Zwinąć mięso formując roladki,spiąć wykałaczkami.Rozgrzać olej w płaskim rondlu, podsmażyć roladki ze wszystkich stron na złoty kolor.Podlać rosołem i wrzucić listki laurowe.Dusić na średnim ogniu pod przykryciem ok.1,5 godz.Marchewkę obrać, umyć i pokroić w plasterki.Obgotować fasolkę w osolonej wodzie.Przelać na sitku zimną wodą i osączyć.Osączyć kukurydzę z puszki.Rozgrzać tłuszcz na patelni,dusić marchewkę 5 minut.Wrzucić fasolkę i kukurydzę,dusić jeszcze 3 minuty.Doprawić solą oraz pieprzem.Wyjąć roladki z sosu i zabezpieczyć je przed wystygnięciem.Sos przecedzić do garnka i zagotować.W śmietanie rozprowadzić mąkę i zatrzepać sos.Polać sosem zrazy i warzywa.