Galeo

Galeo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 94]

Zrazy ze śliwkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Mięso pokroić w plastry, mocno rozbić, oprószyć solą, Pieprzem czarnym mielonym Galeo i Ziołami prowansalskimi Galeo.

Zrazy ze śliwkami

Składniki:

Zrazy ze śliwkami

 

Sposób przygotowania:

Zrazy ze śliwkami
Każdy plaster posmarować Musztardą Delikatesową Galeo, ułożyć plasterek boczku i po 2-3 śliwki. Zwinąć w rulon i mocno spiąć wykałaczką. Obsypać mąką, smażyć na gorącym oleju ze wszystkich stron. Wlać kilka łyżek wody, przykryć pokrywką, dusić do miękkości mięsa.Przepis pochodzi ze strony www.galeo.pl