Sposób przygotowania:
Zupa cebulowa 35
Cebule obrać (tal aby nie uszkodzić piętki) przekroić wzdłuż na 4 części i zeszklić na niewielkiej ilości oliwy W rondelku karmelizować cukier dodać wodę, do gotowego karmelu przełożyć cebule i chwile karmelizować. Wino i rosół dolać do cebuli, zagotować i doprawić Na środku talerza położyć krążek ciasta, dookoła niego cebule z wywaru, płatki sera i tymianek. Bulion przelać do karafki którą stawiamy obok talerza .
![Zupa cebulowa 35 Zupa cebulowa 35](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-cebulowa-35-214171.jpg)
![Zupa cebulowa 35 Zupa cebulowa 35](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-cebulowa-35-214172.jpg)
Malinka11