Sposób przygotowania:
Zupa cukiniowo - pieczarkowa
Umytą kostkę zalewamy wodą, dodajemy vegetę i gotujemy.
Jarzyny i pieczarki obieramy. Jarzyny ścieramy na tarce o grubych oczkach, dodajemy do zupy.
Startą cukinię smażymy na oleju i doprawiamy. Cukinię dodajemy do zupki.
Obraną i pokrojoną w piórko cebulę smażymy na oleju i doprawiamy vegetą.
Do cebuli dodajemy pieczarki i smażymy. Wszystko dodajemy do garnka.
Dodajemy natkę pietruszki i ziemniaki. Gotujemy do miękkości. Doprawiamy do smaku.
Jarzyny i pieczarki obieramy. Jarzyny ścieramy na tarce o grubych oczkach, dodajemy do zupy.
Startą cukinię smażymy na oleju i doprawiamy. Cukinię dodajemy do zupki.
Obraną i pokrojoną w piórko cebulę smażymy na oleju i doprawiamy vegetą.
Do cebuli dodajemy pieczarki i smażymy. Wszystko dodajemy do garnka.
Dodajemy natkę pietruszki i ziemniaki. Gotujemy do miękkości. Doprawiamy do smaku.