Sposób przygotowania:
Zupa cytrynowa
Aby przygotować zupę cytrynową postępujemy zgodnie z instrukcją:
Gotujemy ryż w bulionie na małym ogniu.Jajka wybijamy,lekko ubijamy je na pianę i pomalutku dodajemy do nich sok cytrynowy.Odlewamy 1 szklankę gorącego bulionu i bardzo pomalutku mieszamy z jajkami.Cały czas mieszamy.Zdejmujemy z ognia i pomału wlewamy jajka z bulionem.Zupę podgrzewamy ale nie gotujemy.Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.Smacznego!!!
Gotujemy ryż w bulionie na małym ogniu.Jajka wybijamy,lekko ubijamy je na pianę i pomalutku dodajemy do nich sok cytrynowy.Odlewamy 1 szklankę gorącego bulionu i bardzo pomalutku mieszamy z jajkami.Cały czas mieszamy.Zdejmujemy z ognia i pomału wlewamy jajka z bulionem.Zupę podgrzewamy ale nie gotujemy.Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.Smacznego!!!