Sposób przygotowania:
Zupa Grochowa
1- Zalej żeberka wędzone i warzywa w 2 l wody
2- Ziemniaki pokrój w kostkę. Dodaj je do wywaru wraz z grochem, przyprawami oraz kostkami rosołowymi Gotuj całość do momentu, kiedy groch będzie zupełnie miękki (rozgotowany).
3- Następnie wyjmij żeberka wędzone, wyjmij kości pokrój mięso w kostkę i wrzuć z powrotem do wywaru.
4- Dodaj Zupę grochową Knorr, która poprawi smak i konsystencję gotowanej zupy.
5- Gotuje wszystko około 1,5 godzinki razem
2- Ziemniaki pokrój w kostkę. Dodaj je do wywaru wraz z grochem, przyprawami oraz kostkami rosołowymi Gotuj całość do momentu, kiedy groch będzie zupełnie miękki (rozgotowany).
3- Następnie wyjmij żeberka wędzone, wyjmij kości pokrój mięso w kostkę i wrzuć z powrotem do wywaru.
4- Dodaj Zupę grochową Knorr, która poprawi smak i konsystencję gotowanej zupy.
5- Gotuje wszystko około 1,5 godzinki razem