Sposób przygotowania:
Zupa grzybowa z ogorkiem i makaronem ryż
Na rozgrzany wrzucamy pokrojony w plastetki czosnek, i dymkę, smażymy pół minutki, dodajemy pokrojone w grubr plastry pieczarki, smażymy ok 4-5 minut.
Podmażone pieczarki zalewamy wodą, gotujemy 5 minut, dodajemy rozdrobniony makaron ryżowy, sos sojowy, sól, pieprz, gotujemy przez chwilkę.
Przed podaniem dodajemy pokrojony w półplasteki ogórek, pokrojoną w paski paprykę, dekorujemy zieleniną.
Smacznego!!!!!
Podmażone pieczarki zalewamy wodą, gotujemy 5 minut, dodajemy rozdrobniony makaron ryżowy, sos sojowy, sól, pieprz, gotujemy przez chwilkę.
Przed podaniem dodajemy pokrojony w półplasteki ogórek, pokrojoną w paski paprykę, dekorujemy zieleniną.
Smacznego!!!!!
Sarenka
Lady Marmolada