Sposób przygotowania:
Zupa grzybowa z podrobami
Kości myjemy przekładamy do garnka ,dodajemy ziele angielskie gotujemy.Grzyby myjemy kilkakrotnie zmieniając wodę.Wrzucamy do zupy.Doprawiamy sola,vegetą.Podroby czyścimy i myjemy,następnie gotujemy chwilkę 2min.Odcedzamy dodajemy do zupy.Ziemniaki kroimy w kostkę i dorzucamy do gotującej się zupy.Zupę gotujemy na wolnym ogniu około godziny aż ziemniaki będą miękkie.Śmietanę z kilkoma łyżkami zupy rozrabiamy w kubku.Następnie dodajemy do zupy.Gotowe
![Zupa grzybowa z podrobami Zupa grzybowa z podrobami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-z-podrobami-148019.jpg)
![Zupa grzybowa z podrobami Zupa grzybowa z podrobami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-z-podrobami-148020.jpg)
![Zupa grzybowa z podrobami Zupa grzybowa z podrobami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-z-podrobami-148021.jpg)
![Zupa grzybowa z podrobami Zupa grzybowa z podrobami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-z-podrobami-148022.jpg)