Sposób przygotowania:
Zupa kapuściana
Kapustę szatkujemy ,zalewamy wodą i stawiamy do gotowania.
Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i płuczemy. Wrzucamy do kapusty. Dodajemy przyprawy i gotujemy.
Mięso myjemy, osuszamy i oprószamy przyprawą do gyrosa, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Kroimy na dość duże kawałki i wrzucamy do zupy, dodajemy też fasolę .
Doprawiamy koncentratem i przyprawami. Razem chwilę gotujemy.
Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i płuczemy. Wrzucamy do kapusty. Dodajemy przyprawy i gotujemy.
Mięso myjemy, osuszamy i oprószamy przyprawą do gyrosa, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju. Kroimy na dość duże kawałki i wrzucamy do zupy, dodajemy też fasolę .
Doprawiamy koncentratem i przyprawami. Razem chwilę gotujemy.