Marta1986

Marta1986

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 711]

Zupa ogórkowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Dobra zupka ogóreczkowa:-)

Zupa ogórkowa

Składniki:

Zupa ogórkowa

 

Sposób przygotowania:

Zupa ogórkowa
Do garnka wlać ok 2 litry wody i włożyć mięso.Podgotować i dodać kostkę warzywną.Marchewkę pokroić w kostkę,seler i pietruszkę zetrzeć na tarce.Wszystko wrzucić do garnka i posolić.Gotować do miękkości warzyw, wtedy włożyć pokrojone w kostkę ziemniaki.Dodać starte na grubej tarce ogórki i podgotować.Przyprawić.Dodać łyżeczkę jogurtu naturalnego.Posypać posiekanym koperkiem.

Tagi:

mięso ogórki