Sposób przygotowania:
Zupa rybna 6
Fileta z dorsza kroimy na pól i gotujemy. Włoszczyznę oczyszczamy i kroimy w kostkę. Dodajemy do wywaru rybnego i gotujemy. Następnie dodajemy oczyszczony i drobno pokrojony por. Całość gotujemy do miękkości .Wyjmujemy rybę i rozdrabniamy ją. Przekładamy ją z powrotem do zupy. Pod koniec dodajemy kaszę jęczmienną i gotujemy jeszcze około 10 minut. Zupę podajemy z posiekanym koperkiem, doprawiamy do smaku.
![Zupa rybna 6 Zupa rybna 6](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-rybna-6-181691.jpg)
![Zupa rybna 6 Zupa rybna 6](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-rybna-6-181692.jpg)
![Zupa rybna 6 Zupa rybna 6](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-rybna-6-181693.jpg)