Sposób przygotowania:
Zupa Wan-Tan 2
1.Na nadzienie: Dobrze wymieszać mięso mielone z surimi, kolendrą i odrobiną soli. 2.Wycisnąć czosnek przez praskę 3.Płaty ciasta Wan-Tan posmarować na lewym górnym brzegu roztrzepanym jajkiem 4.Nakładać odrobinę nadzienia na kawałki ciasta 5.Prawy dolny brzeg ciasta złożyć po przekątnej 6.Brzegi pierożków zlepić palcami 7.Zagotować większą ilość wody i włożyć do niej pierożki Wan-Tan8.Pierożki gotować na małym ogniu przez 5 minut, wyjąć, osączyć 9.W marchewkach wyciąć podłużne cienkie rowki 10. Marchewkę pokroić na talarki. Talarki powinny wyglądać jak małe kwiatki 11. Wino, bulion, sok cytrynowy, sos sojowy, marchew gotować 2 minuty12. Pierożki i szpinak zagrzać w zupie, posypać kolendrą SMACZNEGO :)