Sposób przygotowania:
Zupa z pomidorów
Pieczywo pokruszyć i zrumienić na oleju na złoty kolor!
Oddzielnie smażyć obraną i posiekaną cebule .Dodać posiekane na kawałki pomidory w zalewie .Połączyć z wywarem drobiowym
.Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i wsypać po szczypcie bazylii i oregano.
Dodać posiekane ząbki czosnku.Gotować na małym ogniu przez 10=15min.Pod konie gotowania dodać zrumienione pieczywo,wymieszać i ponownie ,bardzo krótko ,zagotować
Oddzielnie smażyć obraną i posiekaną cebule .Dodać posiekane na kawałki pomidory w zalewie .Połączyć z wywarem drobiowym
.Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i wsypać po szczypcie bazylii i oregano.
Dodać posiekane ząbki czosnku.Gotować na małym ogniu przez 10=15min.Pod konie gotowania dodać zrumienione pieczywo,wymieszać i ponownie ,bardzo krótko ,zagotować