Sposób przygotowania:
Zupa żurawninowa
Zupa dla 2 osób.
3 szklanki mrożonej żurawiny wsypujemy do miksera.Dodajemy pół szklanki migdałów i 1,5 szklankę mleka sojowego, oraz 1 stołową łyżkę cukru.Wszystkie składniki miksujemy.Wyciskamy sok z jednej limonki i wrzucamy garść świeżej kolendry. Całość ponownie miksujemy. Zupę wlewamy do miseczek i posypujemy posiekanym koperkiem.
3 szklanki mrożonej żurawiny wsypujemy do miksera.Dodajemy pół szklanki migdałów i 1,5 szklankę mleka sojowego, oraz 1 stołową łyżkę cukru.Wszystkie składniki miksujemy.Wyciskamy sok z jednej limonki i wrzucamy garść świeżej kolendry. Całość ponownie miksujemy. Zupę wlewamy do miseczek i posypujemy posiekanym koperkiem.