jozefinacz

jozefinacz

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 64]

Fasolka szparagowa z bułką tartą 4.

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Uwielbiam fasolkę szparagową z bułką tartą.

Fasolka szparagowa z bułką tartą 4.

Składniki:

Fasolka szparagowa z bułką tartą 4.

 

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa z bułką tartą 4.
Fasolkę obrać i umyć. Fasolkę ugotować na parze z solą. Patelnię rozgrzać bez tłuszczu. Na rozgrzaną patelnię położyć bułkę tartą, mieszać cały czas. Bułkę smażyć tak długo aby się zarumieniła, ale nie spaliła. Następnie do patelni dodać masło, mieszać i smażyć aby składniki się połączyły. Gotową bułkę tartą wylać na ugotowaną fasolkę. Całość oprószyć pieprzem.