Strona główna Faszerowane roladki z indyka

Faszerowane roladki z indyka

Mięsa « poprzedni | następny »
Danuta Prorok

Srebrny Ekspert
Przepisy: 982
Faszerowane roladki z indyka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

polecam na drugie danie na świąteczny obiad.


trudność: średnie
czas:

Faszerowane roladki z indyka - SKŁADNIKI:

Faszerowane roladki z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Pieczarki umyć i pokroić a cebulę posiekać.Całość przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu, dodać sól, pieprz, posiekany koperek. Rozbite filety natrzeć ostrą papryką, nałożyć farsz, na to ser, boczek i zawinąć ruloniki,spiąć wykałaczką.Roladki ułożyć w żaroodpornym naczyniu i piec w nagrzanym piekarniku około 50 min, aż zmiękną i się zrumienią. W czasie pieczenia podlewać tłuszczem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane roladki z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mięsa
Ragoût miesno-warzywne Spaghetti z pomidorowym sosem i pulpetami Pieczone pod majonezem udka z kurczaka
Pieczeń z szynki wieprzowej Zapiekane kotlety z indyka Cygara schabowe w sosie cebulowym
Roladki z goudą, camembertem i natką pietruszki Piersi z kurczaka parowane  Kurczak faszerowany szpinakiem i fetą
Kotleciki mielone z jajkiem Kurczak w sosie curry-marchwiowym Biała kiełbasa grillowana w musztardowej marynacie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane