Strona główna Faszerowane roladki z indyka

Faszerowane roladki z indyka

Mięsa « poprzedni | następny »
Danuta Prorok

Srebrny Ekspert
Przepisy: 982
Faszerowane roladki z indyka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

polecam na drugie danie na świąteczny obiad.


trudność: średnie
czas:

Faszerowane roladki z indyka - SKŁADNIKI:

Faszerowane roladki z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Pieczarki umyć i pokroić a cebulę posiekać.Całość przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu, dodać sól, pieprz, posiekany koperek. Rozbite filety natrzeć ostrą papryką, nałożyć farsz, na to ser, boczek i zawinąć ruloniki,spiąć wykałaczką.Roladki ułożyć w żaroodpornym naczyniu i piec w nagrzanym piekarniku około 50 min, aż zmiękną i się zrumienią. W czasie pieczenia podlewać tłuszczem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane roladki z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mięsa
Kaczka po pekińsku Roladki drobiowe z bogatym wnętrzem Zupa mięsno-pomidorowa
Boczek wędzony z domowej wędzarni Schab z ananasem Klopsiki w sosie chrzanowym
Roladki z ogórkiem, pieczarkami i serem Sałata lodowa z frytkami i gyrosem Duszone nogi kaczki
Szynka pieczona w rękawie Indyk w pieczarkowym wymiarze Cavatappi z mięsem i kukurydzą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane