Strona główna Faszerowane roladki z indyka

Faszerowane roladki z indyka

Mięsa « poprzedni | następny »
Danuta Prorok - Przepis na: Faszerowane roladki z indyka offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 982
Faszerowane roladki z indyka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

polecam na drugie danie na świąteczny obiad.


trudność: średne
czas:

Faszerowane roladki z indyka - SKŁADNIKI:

Faszerowane roladki z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Pieczarki umyć i pokroić a cebulę posiekać.Całość przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu, dodać sól, pieprz, posiekany koperek. Rozbite filety natrzeć ostrą papryką, nałożyć farsz, na to ser, boczek i zawinąć ruloniki,spiąć wykałaczką.Roladki ułożyć w żaroodpornym naczyniu i piec w nagrzanym piekarniku około 50 min, aż zmiękną i się zrumienią. W czasie pieczenia podlewać tłuszczem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane roladki z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mięsa
Kurczak na jarzynce z kalarepą Cukinia faszerowana mięsem i pomidorami z cynamone Fasolka szparagowa z kurczakiem
Roladki ze śliwkami i serem z turkusową pleśnią Sałatka z polędwiczkami z kurczaka Sałatka z kurczakiem i pomidorami
Udka z kurczaka z cebulą i marchewką Kurczak po meksykańsku ostry Duszona karkóweczka z boczniakami
Pieczony kurczak po polsku Kotlety mielone z cebulką Mostki ( żeberka ) w borowikach i cebuli

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane