Strona główna Faszerowane roladki z indyka

Faszerowane roladki z indyka

Mięsa « poprzedni | następny »
Danuta Prorok - Przepis na: Faszerowane roladki z indyka offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 982
Faszerowane roladki z indyka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

polecam na drugie danie na świąteczny obiad.


trudność: średne
czas:

Faszerowane roladki z indyka - SKŁADNIKI:

Faszerowane roladki z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Pieczarki umyć i pokroić a cebulę posiekać.Całość przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu, dodać sól, pieprz, posiekany koperek. Rozbite filety natrzeć ostrą papryką, nałożyć farsz, na to ser, boczek i zawinąć ruloniki,spiąć wykałaczką.Roladki ułożyć w żaroodpornym naczyniu i piec w nagrzanym piekarniku około 50 min, aż zmiękną i się zrumienią. W czasie pieczenia podlewać tłuszczem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Faszerowane roladki z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mięsa
Mięsne żeberka pieczone w piekarniku Żołądki w pomidorach Szynka z indyka z szynkowara
Roladki ze schabu z bracówką i mozzarellą Roladki drobiowe z brokułem Schab zapiekany w kapuście z pomidorem
Wątróbka drobiowa z pomidorem i jabłkiem Tradycyjne zrazy z boczkiem,cebulą i ogórkiem Gulasz wieprzowy z leśnymi grzybami
Zupa gulaszowa z jabłkiem, cukinią i całą resztą Udka w czerwonym curry z morelami Kacza wątróbka z jabłkami i cebulą

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane