Strona główna Pieczone żeberka z miodem

Pieczone żeberka z miodem

Wieprzowina « poprzedni | następny »
Pavlov

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Pieczone żeberka z miodem
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wspaniała propozycja dania na obiad czy kolację


trudność: łatwe
czas:

Pieczone żeberka z miodem - SKŁADNIKI:

Pieczone żeberka z miodem - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę, dodac do niego miód i olej - wszystko wymieszać.
Żeberka umyc i osuszyć, oprószyc sola i pieprzem oraz posmarowac miodowo - czosnkową marynatą.
Żeberka zostawić do zamarynowania na 3 godz.
Przełozyc do naczynia żaroodpornego z przykrywką.
Włozyć do piekarnika i piec 30 min w 200st.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczone żeberka z miodem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Sajgonki z mięsem i warzywami Wieprzowe kotlety z kaszą kuskus Smażony kotlet z szynki z konfiturą z cebuli
Mielone cebulowe Schab po góralsku Wątróbka smażona z cebulką
Mięsne kuleczki z kaszą w sosie pomidorowym Schab nadziewany żurawiną i śliwkami Schab w anansowych kwiatach
Polędwiczki na ryżu z pieczarkami Zawijane schabowe Schab w galarecie z farszem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane