Strona główna Pieczone żeberka z miodem

Pieczone żeberka z miodem

Wieprzowina « poprzedni | następny »
Pavlov - Przepis na: Pieczone żeberka z miodem offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Pieczone żeberka z miodem
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wspaniała propozycja dania na obiad czy kolację


trudność: łatwe
czas:

Pieczone żeberka z miodem - SKŁADNIKI:

Pieczone żeberka z miodem - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę, dodac do niego miód i olej - wszystko wymieszać.
Żeberka umyc i osuszyć, oprószyc sola i pieprzem oraz posmarowac miodowo - czosnkową marynatą.
Żeberka zostawić do zamarynowania na 3 godz.
Przełozyc do naczynia żaroodpornego z przykrywką.
Włozyć do piekarnika i piec 30 min w 200st.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczone żeberka z miodem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Naleśnikowy tort z mięsem i szpinakiem Kotlety mielone z suszonymi pomidorami Roladki schabowe nadziewane
Pieczeń w chlebie schowana Szynka peklowana z szynkowara Duszona karkówka
Wieprzowina z jesiennymi warzywami w adżice Schab pieczony do kanapek Schab pod jarmużową pierzynką
Kotleciki mielone z dynią i czerwoną cebulą Gulasz z suszonymi śliwkami i pomidorami Kotleciki mielone z ziołami prowansalskimi

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane