Strona główna Pieczone żeberka z miodem

Pieczone żeberka z miodem

Wieprzowina « poprzedni | następny »
Pavlov - Przepis na: Pieczone żeberka z miodem offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Pieczone żeberka z miodem
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wspaniała propozycja dania na obiad czy kolację


trudność: łatwe
czas:

Pieczone żeberka z miodem - SKŁADNIKI:

Pieczone żeberka z miodem - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę, dodac do niego miód i olej - wszystko wymieszać.
Żeberka umyc i osuszyć, oprószyc sola i pieprzem oraz posmarowac miodowo - czosnkową marynatą.
Żeberka zostawić do zamarynowania na 3 godz.
Przełozyc do naczynia żaroodpornego z przykrywką.
Włozyć do piekarnika i piec 30 min w 200st.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczone żeberka z miodem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Makaron w sosie śmietanowym Mięsne żeberka pieczone w piekarniku Roladki ze schabu z bracówką i mozzarellą
Schab zapiekany w kapuście z pomidorem Gulasz wieprzowy z leśnymi grzybami Ziołowo-czosnkowa karkówka z grilla
Sos śmietanowo-serowy z mięsem mielonym Zupa meksykańska Roladki schabowe z pieczarkami i cukinią
Najprostsza pieczeń ze schabu Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami Słoikowa kiełbasa z karkówki z boczkiem i czubricą

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane