Strona główna Pieczone żeberka z miodem

Pieczone żeberka z miodem

Wieprzowina « poprzedni | następny »
Pavlov - Przepis na: Pieczone żeberka z miodem offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 103
Pieczone żeberka z miodem
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wspaniała propozycja dania na obiad czy kolację


trudność: łatwe
czas:

Pieczone żeberka z miodem - SKŁADNIKI:

Pieczone żeberka z miodem - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obrac i przecisnąc przez praskę, dodac do niego miód i olej - wszystko wymieszać.
Żeberka umyc i osuszyć, oprószyc sola i pieprzem oraz posmarowac miodowo - czosnkową marynatą.
Żeberka zostawić do zamarynowania na 3 godz.
Przełozyc do naczynia żaroodpornego z przykrywką.
Włozyć do piekarnika i piec 30 min w 200st.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczone żeberka z miodem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Zapiekanka z mięsa mielonego i ziemniaków Mielonka ze słoika Pulpety wieprzowe w sosie grzybowym
Szaszłyki z karkówki Leczo z pulpetami  i suszonymi jabłkami Kotlety schabowe z nadzieniem
Boczek Generała Mao Gulasz z pomidorami i cytryną Wieprzowe kotlety z ryżem
Karkówka w kolorowej papryce Polędwiczki w sosie cebulowym Cukinia faszerowana + kotleciki z farszu

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane