Strona główna Ryby w marynacie

Ryby w marynacie

Ryby, Przystawki « poprzedni | następny »
kiwi - Przepis na: Ryby w marynacie offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Ryby w marynacie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz.


trudność: łatwe
czas:

Ryby w marynacie - SKŁADNIKI:

Ryby w marynacie - PRZYGOTOWANIE:

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz. Można włożyć do słoików, zalać marynatą i przechowywać ok. 5 dni, ale tylko w lodówce.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryby w marynacie (strona 1 z 1)  
Ladros

Ladros
offline

2012-11-20 21:50
Dobra wszystko ładnie pięknie ale po co olej skoro nie ma o nim mowy później czy zamiast niego ma być ocet ? jakie proporcje z wodą mają być i w ogóle jakiś nie dokładny ten przepis ;/ tak na prawdę potrzebna mi zalewa w której ryba mogłaby postać przed smażeniem, jeśli ktoś ma takowy przepis to byłbym wdzięczny
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Śledź w śmietanie- piątkowy obiad Karmazynowy makaron z warzywami Śledzie w śmietanie z dodatkiem jabłka
Zapiekana ryba pod warzywami Tilapia w cieście z cytrynową nutą Pstrąg pieczony na gałązkach świerkowych
Jesienny pstrąg Szczupak na maśle z figami Cytrynowo-orzechowy pstrąg
Przegrzebki zapiekane z serem Gruyere Śledzie w śmietanie z żurawiną i jabłkiem Ryba zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane