Strona główna Ryby w marynacie

Ryby w marynacie

Ryby, Przystawki « poprzedni | następny »
kiwi - Przepis na: Ryby w marynacie offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Ryby w marynacie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz.


trudność: łatwe
czas:

Ryby w marynacie - SKŁADNIKI:

Ryby w marynacie - PRZYGOTOWANIE:

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz. Można włożyć do słoików, zalać marynatą i przechowywać ok. 5 dni, ale tylko w lodówce.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryby w marynacie (strona 1 z 1)  
Ladros

Ladros
offline

2012-11-20 21:50
Dobra wszystko ładnie pięknie ale po co olej skoro nie ma o nim mowy później czy zamiast niego ma być ocet ? jakie proporcje z wodą mają być i w ogóle jakiś nie dokładny ten przepis ;/ tak na prawdę potrzebna mi zalewa w której ryba mogłaby postać przed smażeniem, jeśli ktoś ma takowy przepis to byłbym wdzięczny
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Mintaj na warzywno-pomidorowym sosie Rybka pod kruszonką Pstrąg łososiowy w sezamie z sałatką z ogórków
Racuchy rybne z warzywami  Placuszki z makrelą Sandacz w sosie z porów
Mintaj + kminkowe odsmażane ziemniaczki Sałatka śledziowa z ogórkami małosolnymi  Warkocz z łososia na rukoli
Zapiekanka z łososiem i bakłażanem Stek z rekina z jabłkiem Ryba pieczona z warzywami i migdałami

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane