Strona główna Ryby w marynacie

Ryby w marynacie

Ryby, Przystawki « poprzedni | następny »
kiwi

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Ryby w marynacie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz.


trudność: łatwe
czas:

Ryby w marynacie - SKŁADNIKI:

Ryby w marynacie - PRZYGOTOWANIE:

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz. Można włożyć do słoików, zalać marynatą i przechowywać ok. 5 dni, ale tylko w lodówce.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryby w marynacie (strona 1 z 1)  
Ladros

Ladros

2012-11-20 21:50
Dobra wszystko ładnie pięknie ale po co olej skoro nie ma o nim mowy później czy zamiast niego ma być ocet ? jakie proporcje z wodą mają być i w ogóle jakiś nie dokładny ten przepis ;/ tak na prawdę potrzebna mi zalewa w której ryba mogłaby postać przed smażeniem, jeśli ktoś ma takowy przepis to byłbym wdzięczny
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Stek z tuńczyka w limonce Ryba na pierzynce z szpinaku Grillowane filety z łososia
Spaghetti Eli z łososiem Pieczony łosoś z warzywami w szynce parmeńskiej Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem
Śledzie w sosie musztardowym Klasyczny gulasz z małży Pyszny i szybki łosoś pieczony na patelni
Szwedzka sałatka śledziowa Śledzie z rodzynkami Rybne placuszki

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane