Strona główna Ryby w marynacie

Ryby w marynacie

Ryby, Przystawki « poprzedni | następny »
kiwi - Przepis na: Ryby w marynacie offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1064
Ryby w marynacie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz.


trudność: łatwe
czas:

Ryby w marynacie - SKŁADNIKI:

Ryby w marynacie - PRZYGOTOWANIE:

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz. Można włożyć do słoików, zalać marynatą i przechowywać ok. 5 dni, ale tylko w lodówce.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryby w marynacie (strona 1 z 1)  
Ladros

Ladros
offline

2012-11-20 21:50
Dobra wszystko ładnie pięknie ale po co olej skoro nie ma o nim mowy później czy zamiast niego ma być ocet ? jakie proporcje z wodą mają być i w ogóle jakiś nie dokładny ten przepis ;/ tak na prawdę potrzebna mi zalewa w której ryba mogłaby postać przed smażeniem, jeśli ktoś ma takowy przepis to byłbym wdzięczny
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Mintaj pieczony z pomidorkami koktajlowymi Mintaj na warzywach Śledzie marynowane
Lekko wędzony łosoś bałtycki w stylu gravad lax Śledzie po kaszubsku Dorada marynowana na żółto
Zapiekanka rybna Sałatka śledziowa z pomarańczą Śledziowy tatar
Świąteczne śledzie na słodko Smażony dorsz w sosie cytrynowo-kaparowym Makaron  z brokułami i łososiem

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane