Smażony Halibut

Halibut « poprzedni | następny »
nasturella - Przepis na: Smażony Halibut offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 236
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Smażony Halibut
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny


trudność: łatwe
czas:

Smażony Halibut - SKŁADNIKI:

  • 2 kawałki halibuta (oczywiscie zależy ile chemy porcji)
  • przyprawa do ryb fit-up
  • 5 łyżek mąki
  • 5 łyżek bułki tartej
  • 4 łyżki oleju
  • 1 jajko

Smażony Halibut - PRZYGOTOWANIE:

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny. Halibuta myjemy i suszymy. Nacieramy z każdej strony przyprawą do ryb. Następnie obtaczamy rybę w mące z każdej ze stron, jajku oraz bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażmy halibuta na złoty kolor z każdej strony. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażony Halibut  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Halibut
Halibut z salsą pomidorowo-arbuzową Halibut muśnięty lubczykiem w towarzystwie sałatki Szybka sałatka z wędzonym halibutem
Halibut z nutką pomarańczy Halibut w pomidorach Halibut pachnący kolendrą
Tajski gulasz z halibuta  Halibut aromatyzowany natką Smażony halibut z młodymi ziemniakami
Halibut z masłem czosnkowym Halibut imbirowo-cytrusowy na parze Halibut w cieście z podsmażaną cytryną

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane