Smażony Halibut

Halibut « poprzedni | następny »
nasturella

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 236
zdjęcia: 1 z 5
Smażony Halibut
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny


trudność: łatwe
czas:

Smażony Halibut - SKŁADNIKI:

Smażony Halibut - PRZYGOTOWANIE:

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny. Halibuta myjemy i suszymy. Nacieramy z każdej strony przyprawą do ryb. Następnie obtaczamy rybę w mące z każdej ze stron, jajku oraz bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażmy halibuta na złoty kolor z każdej strony. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażony Halibut  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Halibut
Halibut grillowany Pieczony halibut Halibut aromatyzowany tymiankiem
Jesienna zupa rybna Halibut smażony Halibut z salsą pomidorowo-arbuzową
Halibut muśnięty lubczykiem w towarzystwie sałatki Szybka sałatka z wędzonym halibutem Halibut z nutką pomarańczy
Halibut w pomidorach Halibut pachnący kolendrą Tajski gulasz z halibuta

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane