Smażony Halibut

Halibut « poprzedni | następny »
nasturella - Przepis na: Smażony Halibut offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 218
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Smażony Halibut
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny


trudność: łatwe
czas:

Smażony Halibut - SKŁADNIKI:

  • 2 kawałki halibuta (oczywiscie zależy ile chemy porcji)
  • przyprawa do ryb fit-up
  • 5 łyżek mąki
  • 5 łyżek bułki tartej
  • 4 łyżki oleju
  • 1 jajko

Smażony Halibut - PRZYGOTOWANIE:

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny. Halibuta myjemy i suszymy. Nacieramy z każdej strony przyprawą do ryb. Następnie obtaczamy rybę w mące z każdej ze stron, jajku oraz bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażmy halibuta na złoty kolor z każdej strony. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażony Halibut  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Halibut
Halibut z salsą pomidorowo-arbuzową Halibut muśnięty lubczykiem w towarzystwie sałatki Szybka sałatka z wędzonym halibutem
Halibut z nutką pomarańczy Halibut w pomidorach Halibut pachnący kolendrą
Tajski gulasz z halibuta  Halibut aromatyzowany natką Smażony halibut z młodymi ziemniakami
Halibut z masłem czosnkowym Halibut imbirowo-cytrusowy na parze Halibut w cieście z podsmażaną cytryną

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Mój ulubiony letni napój to:

 
 Mój ulubiony letni napój to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane