Smażony Halibut

Halibut « poprzedni | następny »
nasturella - Przepis na: Smażony Halibut offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 208
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Smażony Halibut
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny


trudność: łatwe
czas:

Smażony Halibut - SKŁADNIKI:

  • 2 kawałki halibuta (oczywiscie zależy ile chemy porcji)
  • przyprawa do ryb fit-up
  • 5 łyżek mąki
  • 5 łyżek bułki tartej
  • 4 łyżki oleju
  • 1 jajko

Smażony Halibut - PRZYGOTOWANIE:

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny. Halibuta myjemy i suszymy. Nacieramy z każdej strony przyprawą do ryb. Następnie obtaczamy rybę w mące z każdej ze stron, jajku oraz bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażmy halibuta na złoty kolor z każdej strony. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażony Halibut  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Halibut
Halibut z salsą pomidorowo-arbuzową Halibut muśnięty lubczykiem w towarzystwie sałatki Szybka sałatka z wędzonym halibutem
Halibut z nutką pomarańczy Halibut w pomidorach Halibut pachnący kolendrą
Tajski gulasz z halibuta  Halibut aromatyzowany natką Smażony halibut z młodymi ziemniakami
Halibut z masłem czosnkowym Halibut imbirowo-cytrusowy na parze Halibut w cieście z podsmażaną cytryną

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Zdrowa woda w Twoim domu Konkurs - Zdrowa woda w Twoim domu

    Picie wody prosto z kranu zazwyczaj budzi wiele obaw. Co zrobić, by się ich pozbyć? Wystarczy przefiltrować kranową wodę. Jeśli Ty także chcesz cieszyć się dostępem do zdrowej wody w swoim domu, weź udział w naszym konkursie! Do wygrania 10 zestawów do filtrowania wody Dafi!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

 
 Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

głosuj
 

Ostatnio komentowane