Smażony Halibut

Halibut « poprzedni | następny »
nasturella - autor przepisu Smażony Halibut offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 202
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Smażony Halibut
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny


trudność: łatwe
czas:

Smażony Halibut - SKŁADNIKI:

  • 2 kawałki halibuta (oczywiscie zależy ile chemy porcji)
  • przyprawa do ryb fit-up
  • 5 łyżek mąki
  • 5 łyżek bułki tartej
  • 4 łyżki oleju
  • 1 jajko

Smażony Halibut - PRZYGOTOWANIE:

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny. Halibuta myjemy i suszymy. Nacieramy z każdej strony przyprawą do ryb. Następnie obtaczamy rybę w mące z każdej ze stron, jajku oraz bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażmy halibuta na złoty kolor z każdej strony. Smacznego.



Komentarze do Smażony Halibut  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Halibut
Szybka sałatka z wędzonym halibutem Halibut z nutką pomarańczy Halibut w pomidorach
Halibut pachnący kolendrą Tajski gulasz z halibuta  Halibut aromatyzowany natką
Smażony halibut z młodymi ziemniakami Halibut z masłem czosnkowym Halibut imbirowo-cytrusowy na parze
Halibut w cieście z podsmażaną cytryną Smażony Halibut Halibut w marynacie z tamaryndowcem
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane