Smażony Halibut

Halibut « poprzedni | następny »
nasturella

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 236
zdjęcia: 1 z 5
Smażony Halibut
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny


trudność: łatwe
czas:

Smażony Halibut - SKŁADNIKI:

Smażony Halibut - PRZYGOTOWANIE:

Z chrupiącą skórką, a w środku bardzo delikatny. Halibuta myjemy i suszymy. Nacieramy z każdej strony przyprawą do ryb. Następnie obtaczamy rybę w mące z każdej ze stron, jajku oraz bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażmy halibuta na złoty kolor z każdej strony. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażony Halibut  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Halibut
Halibut aromatyzowany tymiankiem Jesienna zupa rybna Halibut smażony
Halibut z salsą pomidorowo-arbuzową Halibut muśnięty lubczykiem w towarzystwie sałatki Szybka sałatka z wędzonym halibutem
Halibut z nutką pomarańczy Halibut w pomidorach Halibut pachnący kolendrą
Tajski gulasz z halibuta  Halibut aromatyzowany natką Smażony halibut z młodymi ziemniakami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane