Ankha

Ankha

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 120]

Szpinak z fasolą Jaś

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Fasola i szpinak w jednym garnku przyprawione na indyjską nutę

Szpinak z fasolą Jaś

Składniki:

Szpinak z fasolą Jaś

 

Sposób przygotowania:

Szpinak z fasolą Jaś
Zamrożony brykiet szpinakowy wstawiłam na mały ogień. Gdy się zagotował przyprawiłam go wstępnie solą i garam masalą. Jajka rozbełtałam w miseczce, a następnie wlałam je do szpinaku. Gdy się ścięły dosypałam ugotowaną wcześniej fasolę. Wrzuciłam drobno posiekany czosnek. Jeszcze chwilę gotowałam całość. Podawałam z ryżem barwionym kurkumą i kwaśną sałatką.