Strona główna udo z indyka pieczone

udo z indyka pieczone

Indyk, Grill « poprzedni | następny »
agabi22 - Przepis na: udo z indyka pieczone offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 493
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
udo z indyka pieczone
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

delikatne mięsko indyka w chrupiącej skorupce:)


trudność: łatwe
czas:

udo z indyka pieczone - SKŁADNIKI:

udo z indyka pieczone - PRZYGOTOWANIE:

Mięso opłukać i osuszyć. Przełożyć do miski. Posypać papryką mieloną słodką, solą morską oraz pieprzem. Przecisnąć przez praskę dwa ząbki czosnku. Dodać musztardę oraz ketchup. Dokładnie z wszystkich stron, nasmarować mięso. Wstawić do lodówki najlepiej na noc. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni. Piec 80 minut. Ja podałam z ogórkami konserwowymi oraz majonezem chrzanowym, domowej roboty. Smacznego:)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do udo z indyka pieczone  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Gulaszowe z indyka w lubczykowym sosie Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a Cevapcici z indyka
Szaszłyki z indyka z kiełkami Potrawka z indyka z cukinią Szynka z indyka z szynkowara
Taco z indykiem i pomidorem Quiche z indykiem i burakami Sznycle z indyka w sosie serowo-porowym
Filet z indyka pod sosem marchwiowo-pomidorowym Pieczeń z indyka z kaszą jaglaną i szpinakiem Szaszłyki czosnkowe

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane