Strona główna udo z indyka pieczone

udo z indyka pieczone

Indyk, Grill « poprzedni | następny »
agabi22

Srebrny Ekspert
Przepisy: 497
zdjęcia: 1 z 3
udo z indyka pieczone
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

delikatne mięsko indyka w chrupiącej skorupce:)


trudność: łatwe
czas:

udo z indyka pieczone - SKŁADNIKI:

udo z indyka pieczone - PRZYGOTOWANIE:

Mięso opłukać i osuszyć. Przełożyć do miski. Posypać papryką mieloną słodką, solą morską oraz pieprzem. Przecisnąć przez praskę dwa ząbki czosnku. Dodać musztardę oraz ketchup. Dokładnie z wszystkich stron, nasmarować mięso. Wstawić do lodówki najlepiej na noc. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni. Piec 80 minut. Ja podałam z ogórkami konserwowymi oraz majonezem chrzanowym, domowej roboty. Smacznego:)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do udo z indyka pieczone  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Pieczona pierś z indyka (dla dzieci) Indyk w pieczarkowym wymiarze Grillowany indyk na szpinaku
Faszerowane cukinie Pulpety indycze w warzywach Kasza gryczana z mięsem i pieczarkami, gryczotto
Dietetyczne roladki z indyka z marchewką Grillowany filet z indyka na rajskiej wyspie Kotlety mielone w waflu
Burger Low Carb Dietetycznie Indyk w sosie rodzynkowym Roladki z indyka z kaszą gryczaną

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane