dzastmi

dzastmi

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 144]

zrazy z serem pleśniowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

pyszne zrazy zawijane z serem pleśniowym

zrazy z serem pleśniowym

Składniki:

zrazy z serem pleśniowym

 

  • 2 szt. pierś z kurczaka,
  • 0,5 szt SER PLEŚNIOWY BRIE,
  • 2 plastry szynka gotowana,
  • 1 szt. jajko,
  • bułka tarta

 

Sposób przygotowania:

zrazy z serem pleśniowym
Filety z kurczaka rozbij. Przypraw z obu stron (najlepiej przyprawą do drobiu FIT Kamis). Ser pleśniowy pokrój na cienkie plastry. Na Filetach ułóż plaster szynki a na to plastry sera. Zwiń i zepniń wykałaczką. Jajko roztrzep. Zrazy panieruj w jakju a później w bułce tartej. Usmaż na oleju.